Pojdi na vsebino

Reka Ankh se širi na Facebook

Spoštovani.

V veliko veselje nam je obelodaniti novico, da odpiramo franšizno ekspozituro na Facebooku

V začetni fazi bodo v brezpomenskem tekmovanju nesmiselnega nabiranja navideznih prijateljev tekmovali Garty Farty, Es y Mona! in Dirty Diana.

Morda bo kateri od njih objavil celo kaj takšnega, česar tukaj ne smemo objaviti? Morda. Pustite se presenetiti.

Veselo,
meritelj gladine 

 • Share/Bookmark

10 Komentarjev

 1. simonareboljsimonarebolj je napisal:

  “V začetni fazi bodo v brezpomenskem tekmovanju nesmiselnega nabiranja navideznih prijateljev tekmovali Garty Farty, Es y Mona! in Dirty Diana.”

  Hahaha … Ščijem od smeha … Bitka bo brez dvoma krvava. Odlična predstavitev poante Facebooka na sploh.

  14.08.2008 ob 15:49 | Permalink
 2. ankhmorporkankhmorpork je napisal:

  Spoštovana simonarebolj.

  Če bi vi imeli na Facebooku svoj profil, bi obče uredništvo najverjetneje lahko videlo datum vašega rojstva in bi vam tako člani za rojstni dan lahko kupili primerno darilo.

  Ker pa vas na Facebooku ni, datuma vašega rojstva ne moremo izvedeti in vam posledično ne moremo kupiti kahle. Tako boste primorani močiti svoje hlačke ob vsaki naši novi objavi.

  Z obžalovanjem
  meritelj gladine

  14.08.2008 ob 17:32 | Permalink
 3. mgerencermgerencer je napisal:

  Evo, samo zaradi tega se splača prijaviti na to čudo:)

  Mislim, da bo Garty zmagal.

  14.08.2008 ob 18:02 | Permalink
 4. ursaminorursaminor je napisal:

  V evforičnost, ki spremlja zavzemanje novih medijev, naj posežem le toliko, da sourednika spomnim, da je cenjeni publikum lačen tudi prvega dela poročila o zgodah in nezgodah luknjeglavčka med njegovim letovanjem.

  14.08.2008 ob 18:44 | Permalink
 5. irenairena je napisal:

  česa pa tukaj ne smete objaviti? :)

  14.08.2008 ob 18:51 | Permalink
 6. ankhmorporkankhmorpork je napisal:

  Spoštovani “Irena”

  Naše uredništvo ima zelo rigorozno politiko objavljanja. Če bi bilo Garty Fartyju dovoljeno objavljati vse, kar napiše, bi se Siolovi strežniki že sesuli.

  diktatorsko
  meritelj gladine

  14.08.2008 ob 19:02 | Permalink
 7. simonareboljsimonarebolj je napisal:

  Spoštovano uredništvo!

  Kahle bi se brez dvoma zelo razveselila. Čemu bi se morala za kazen vlačit po Facebooku, da bi Vi vedeli, kdaj je čas za precenjeno darilo? Povem Vam kar tukaj … da bom očitno scala v gate še več kot pol leta. Do 31. marca boste pa verjetno tudi že pozabili na zaobljubo in bom gate močila tudi nadalje. Usoda mi ni vedno mila pač.

  @mgerencer:
  Bi se kar strinjala … še posebej zdaj, ko je postal slaven še v barvah! Korupcija!!!!

  18.08.2008 ob 21:47 | Permalink
 8. ankhmorporkankhmorpork je napisal:

  Spoštovani “simonarebolj”.

  Vaš rojstni dan z impresivno letnico, ki verjetno že presega IQ človeka, ki se izdaja za Garty Fartyja v resničnem življenju, se nezadržno bliža, tako da se bomo podali v lov za nočno posodo preden zaradi prav tako bližajočih se božičnih praznikov poidejo.

  V vmesnem času pa vam predlagamo uporabo straniščne školjke. Če le-te doma nimate, je v vaši domači okolici gotovo kakšna javno dostopna.

  Dobrohotno
  meritelj gladine

  19.08.2008 ob 10:35 | Permalink
 9. ursaminorursaminor je napisal:

  Čas je za prve vmesne rezultate.

  Daleč spredaj je Garty Farty z neverjetnimi 43 virtualnimi znanstvi. Za njim stopiclja Ey Y Mona! z 11 glasovi, tesno za njeno zadnjico pa se huduje ljuba Dajana http://en.wikipedia.org/wiki/Encyclopedia_of_Unusual_Sex_Practices

  Roko na levi del prsnega koša, Garty Farty je z razlogom na prvem mestu, saj vse dnevo pridno fehta znane in manj znane da potrdijo elektronsko vez z njim. Med njegovimi znanci najdemo take cvetke kot so Alma iz bara, Kresalova gospa, Nina iz bigiča in ostale zvezde estrade.

  19.08.2008 ob 15:08 | Permalink
 10. simonareboljsimonarebolj je napisal:

  Ahhh … impresivna letnica vas zanima … saj sem vedela. Se strinjam, letnica 1976 je res impresivna in zagotovo presega Gartyjev IQ, zato mi gre pa tako slabo na Facebooku … poleg korupcije z vaše strani seveda. Saj se Garty zadnje čase poleg množičnosti pojavlja celo v barvah. Sprašujem se kolikšne so podkupnine ali kakšne grožnje za vzpostavitev tako očitnega medijskega monopola. Ima Garty kakšne zveze z Janšo?

  Zahvaljujem se za nasvet. Školjko se trudim uporabljat, kolikor je le v moji moči. Težav seveda ni konca. Od pogrezanja vanjo, v kolikor nisem v stanju stabilnosti, pri odvajanju smrdljivega odpadnega materiala pa mi prevečkratvoda neprijetno pljuskne v rit. Splošna ugotovitev je, da je školjka še najbolj uporabna pri izkozlavanju, ko šprica na široko … za kahlo gotovo preveč, mi bo pa toliko bolj prav prišla pri drugih dveh tipih očiščevanja.

  Hvala že vnaprej!

  21.08.2008 ob 16:58 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !